Hidasnemeti.hu

Tizenhárom Komédiás Színjátszó Kör

Tizenhárom Komédiás Színjátszó Kör

A valóra vált álom

Gyermekként mindenki álmodozik arról, mi lesz majd, ha felnő. -„Tűzoltó leszek, s katona, vadakat terelő juhász ” – és vagy azok lettünk, vagy valami teljesen más.

A színjátszó kör életre hívásával sokunk álma valósult meg. Nem volt egyszerű, hiszen a településen nem voltak hagyományai a színjátszásnak. Öt ember lelkesedése vezetett el odáig, hogy később az igazi névadás is megtörtént, és lettünk Tizenhárom Komédiás Színjátszó Kör.

Az amatőr színjátszás összetett művészeti ág. Egységet alkot a színészet, a rendezés, a dramaturgia, a díszlet- és a jelmeztervezés. Ezt az egységet közösségünk tagjai alkotják.

Az alkotás, a játék mellett az együttlét, a közösség, a szabadidő kellemes eltöltése kikapcsolódást jelent a mindennapi gondok elől. A színészi alakítás adja meg a játék örömét. Szerepeinkben lehetünk szépek, jók, erősek, okosak, humorosak, hősszerelmesek: úgy, ahogy megálmodtuk.

A csoport sokszínűségét biztosítja, hogy többféle műsorral szórakoztatjuk közönségünket. A vígjátékok előadása mellett gondolunk a gyermekekre, és HNT SOUND néven könnyűzenei műsorral is kedveskedünk az érdeklődőknek.

Ha szól a taps – az álmaink valóra válnak!

Megszakítás